PNL Buzău merge pe mâna lui Cîțu

0
15

5 voturi împotriva moțiunii
Cu două săptămâni înainte de Congresul PNL, liberalii buzoieni au votat în majoritate susținerea moțiunii premierului Florin Cîțu. Printr-un mesaj postat pe Facebook, Gabriel Avrămescu, președintele organizației județene a PNL Buzău a anunțat rezultatele votului din cadrul comitetului director.
“Buzăul susține #RomâniaLiberală! Moțiunea premierului Florin Cîțu a fost votată astăzi de către Comitetul Director Județean al PNL Buzău cu 63 de voturi pentru și 5 împotrivă”.
Anterior, președintele liberalilor buzoieni și-a declarat public susținerea pentru Florin Cîțu în defavoarea președintelui PNL, Ludovic Orban.
“Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred…pentru că mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare. Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni….”, a scris pe Facebook, Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău.
Printre voturile împotriva lui Florin Cîțu s-a numărat cel mai probabil și cel al senatorului Vlad Pufu, președintele organizației municipale a PNL Buzău care a precizat public faptul că îl susține pe Ludovic Orban în bătălia pentru poziția de președinte al PNL.
“Prin consecvență m-am respectat pe mine, am respectat echipa din care am făcut parte și, mai ales, adversarul. Am semnat Moțiunea președintelui Ludovic Orban convins fiind că există mai mult ca oricând nevoie de experiență și dialog în viața politică românească. De multe ori continuitate înseamnă liniștea de care avem nevoie pentru a așeza o construcție solidă în timp”, a scris pe Facebook președintele organizației municipale a PNL Buzău.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ