PNL BUZĂU SE REFACE! Membri puțini, dar dedicați

0
140

Partidul National Liberal este în plin proces de reorganizare. În prezent, organizația buzoiană mai are 800 de membri, însă toți sunt cu cotizația plătită la zi și cu adeziune. Șefii liberalilor buzoieni spun că merg pe principiul: mai puțini, dar dedicați partidului. Totodată, în cadrul unei conferințe de presă, liberalii de la Buzău au anunțat că îl susțin pe Ludovic Orban la șefia PNL.
Liberalii buzoieni au susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia au expus stadiul în care se află procesul de reorganizare al partidului. În prezent, se lucrează pentru alegerea membrilor organizațiilor din teritoriu, însă sunt localități în care liberalii întâmpină diferite probleme.
Liberalii buzoieni afirmă că merg pe principiul mai puțini membri, dar dedicați partidului. În prezent, PNL Buzău mai numără 800 de membri, toți cu adeziuni și cu cotizația plătită. Totodată liberalii buzoieni se pregătesc și pentru alegerile de la nivel național, cursă în care îl susțin pe Ludovic Orban.
De curând, s-a împlinit un an de la alegerile locale. Întrebat ce notă merită primarul Constantin Toma pentru activitatea sa din primul an, șeful liberalilor buzoieni a oferit o notă de 8.
În prezent, Partidul Național Liberal de la Buzău are ca reprezentant în parlamentul României pe Cristi Romanescu, singurul liberal care a reușit să câștige un mandat de deputat la alegerile din toamnă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ