PNLD, PUȘCULIȚĂ PENTRU PRIMARI

0
4

Corina Atanasiu, secretar de stat în MFE, spune că PNDL va dispărea

Contre între Corina Atanasiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Fondurilor Europene și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu pe tema Programului Național de Dezvoltare Locală. PNDL este o pușculiță a primarilor, a declarat secretarul de stat în timp ce șeful de la CJ a comentat că declarația înalt-demnitarului a fost una nefericită.
Administrațiile locale au fost anunțate de faptul că bugetele alocate Programului Național de Dezvoltare Locală s-au terminat. Ulterior a fost primită o înștiințare prin care administrațiilor li s-au cerut să își continue lucrările de infrastructură din fonduri proprii urmând ca aceste cheltuieli să fie acoperite printr-o rectificare bugetară. PNDL va dispărea, a comentat Corina Atanasiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Fondurilor Europene pentru TV Buzău, întrucît a devenit o pușculiță a primarilor.
În replică, președintele Consiliului Județean Buzău a precizat că punctul de vedere al secretarului de stat este unul simplist iar PNDL nu va dispărea.
Prin telefon Petre Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău
PNDL reprezintă principala sursă de finanțare pentru infrastructura locală bazată pe principiul fiecare localitate trebuie să asigure oamenilor un set minim de servicii publice în domeniile sănătate, educație, apă-canalizare, energie, transport sau drumuri.
Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ