PODIUM REZERVAT! Buzoianca Marina Baboi, în top şi la „Naţionale”

0
407

Weekend de poveste pentru atleta buzoiancă, Marina Baboi. Speranta atletismului românesc a bifat încă o competitie de exceptie, în cadrul căreia a reusit să îsi adjudece patru titluri de campioană natională si unul de vicecampioană în cadrul Campionatului National de Seniori si Tineret de la Pitesti. Performantele buzoiencei vin la doar o săptămână de la cucerirea a trei titluri de campioană balcanică U20.
Marina Baboi, atleta legitimată la Steaua Bucureşti continuă şirul performanţelor din 2017 cu patru titluri de campioană şi unul de vicecampioană obţinute în acest weekend la Piteşti, la Campionatele de Seniori şi Tineret ale României. Două dintre acestea au fost câştigate în cadrul probelor de ştafetă 4 x 100 de metri şi 4 x 400 de metri, iar celelalte două la tineret în probele de 100 de metri, respectiv 200 de metri sprint. Buzoiencei i-a revenit argintul în cadrul probei de 100 de metri, categoria senioare.
Rezultatele obţinute în prima jumătate a anului 2017 o clasează pe Marina Baboi în topul celor mai buni sportivi din judeţ. În primele şapte luni ale anului, buzoianca antrenată de Gabi Nicolau şi Doina Voinea a cucerit 10 titluri naţionale, patru de campioană balcanică şi a bifat o serie de recorduri personale şi de competiţie care îi confirmă statutul de mare speranţa a atletismului românesc.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ