PODUL DE LA VADU PASII, CADOU PENTRU ANUL VIITOR

0
151

Locuitorii din zona Vadu Pasii vor primi la sfârsitul anului viitor, drept cadou de sărbători, din partea autoritătilor, un pod nou si unul reabilitat. Promisiunea vine din partea conducerii Consiliului Judetean, care a anuntat recent că cele două obiective vor fi gata, chiar mai devreme decât se estima initial.

Viata locuitorilor din zona Vadu Pasii va fi mult usurată la sfârsitul anului viitor, când vor fi date în folosintă cele două poduri pentru care au început lucrările. Va fi un cadou, spun autoritătile, pentru acesti oameni, care de multi ani, de când podul a fost închis circulatiei rutiere au fost izolati, fiin nevoiti să facă mari ocoluri pentru a ajunge în oras.

Începute timid, din cauza unor neîntelegeri legate de realizarea plătilor, lucrările la Podul de la Vadu Pasii au intrat în normal. Conducerea Consiliului Judetean sustine că problemele au  fost rezolvate si că vor fi încheiate la timp, sau chiar mai devreme decât s-a preconizat. Reabilitarea podului de la Vadu Pasii, închis de multi ani traficului rutier, cu o importantă deosebită pentru navetisti, a început în luna septembrie, după ce obiectivul a fost predat constructorului. Tot atunci a fost închis si traficul pietonal. Noul pod va fi reabilitat cu bani de la MinisterulDezvoltarii, investitiaridicându-se la peste 26 milioane de lei.

(Laurentiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ