POLIŢIA LOCALĂ, LA RAPORT

0
49

Politiştii locali au făcut bilanţul activităţii în primele patru luni ale anului. Conform raportului, perioada fost una bogată în misiuni, dar şi în încasări, pentru că valoarea amezilor aplicate de agenţi este de aproape 800 de mii de lei.
Poliţiştii locali au desfăşurat pe raza municipiului Buzău, în perioada 1 ianuarie- 30aprilie, o serie de acţiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine şi linişte publică, respectarea curăţeniei pe domeniul public, precum şi depistarea conducătorilor de autovehicule care nu manifestă o bună conduită în trafic. În urma activitătilor desfăşurate au fost constatate şi aplicate 5 438 sancţiuni contravenţionale, din care 3 073 avertismente, cu valoarea totală de 792 085 lei.
Pe linia prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar şi a consumului de alcool de către minori, poliţiştii locali împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău au verificat 16 baruri, situate în imediata apropiere a unităţilor de învăţământ, dar şi în zona centrală şi a autogărilor din municipiu, unde au fost depistaţi 24 de elevi, ce absentau de la cursuri, dar nu consumau băuturi alcoolice. Instituţiile de învăţământ au fost informate cu privire la activităţile pe care le desfăşurau elevii care absentau de la orele de curs în mod nejustificat. În perioada de referinţă, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Linişte Publică au aplanat un număr de 18 stari conflictuale.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ