Polițist la prostituate,”scăpare procedurală”

0
13

Bărbatul care a provocat accidentul de la Topliceni arestat pentru 30 de zile
Polițistul care a mers în uniformă la prostituate pentru a nu plăti iar la scurt timp a provocat un accident de circulație în urma căruia nu a dorit să i se preleveze probe în vederea stabilirii alcoolemiei, a fost reținut pentru 30 de zile. Situația a fost comentată și în plan politic de către liderul liberalilor buzoieni.
Magistrații au emis pe numele polițistului buzoian în vârstă de 36 de ani un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în urma accidentului provocat pe raza localității Topliceni. Întrebat dacă dorește să se supună testării pentru a se constata dacă s-a urcat băut la volan, omul legii a refuzat motiv pentru care acum va sta în spatele gratiilor.
Accidentul a avut loc la scurt timp după ce bărbatul a fost descoperit că a mers la prostituate în uniforma de serviciu pentru a nu plăti. Evenimentul a fost comentat și în plan politic. Președintele PNL Buzău a declarat că în acest moment planează o imagine negativă asupra Poliției Române:
Nu este prima dată când imaginea Poliției are de suferit din cauza unor derapaje ale unor personaje cu un comportament îndoielnic care au ajuns să fie angajați într-una dintre cele mai importante instituții ale statului. Nu contest nevoia angajărilor din surse externe în rândul polițiștilor din țara noastră, însă sunt evidente „scăpările” procedurale dacă s-a ajuns în situația în care un polițist să accidenteze două copile și un altul să meargă în uniformă la prostituate, a transmis Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.
Pe de altă parte Inspectoratul Județean de Poliție Buzău a demarat două anchete disciplinare care îl vizează pe polițistul arestat.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ