Polițiști buzoieni lăudați de Ministerul Afacerilor Interne

0
10

În luptă cu infracționalitatea, alături de comunitate
Trei polițiști din comuna C.A .Rosetti au apărut pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne ca urmare a faptului că în ciuda vârstei lo , au reușit să scadă rata infracționalității în zona de competență. Pentru a fi alături de localnici, oamenii legii au mers cu ocazia sărbătorilor de Paște cu cadouri la copiii nevoiași.

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
“Când Andreea a devenit șef de post o parte dintre locuitorii comunei C.A .Rosetti din județul Buzău au fost cumva circumspecți.
– Ce ne facem că e prea tânără? Iar ceilalți doi polițiști sunt și mai tineri. Pe noi cine ne apără?
Pe undeva aveau dreptate, Andreea are 25 de ani, Daniel are 22 de ani și Adrian, 21 de ani.
Dar nu după mult timp s-a dovedit că vârsta nu are legătura cu profesia. Așa că, în comuna C.A. Rosetti infracționalitatea a scăzut aproape la jumătate, iar din cele 10 dosare cu autor cunoscut au mai rămas în lucru două”, transmit reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, pe pagina oficială de Facebook.
Potrivit reprezentanților instituției, cei trei polițiști au putut fi văzuți permanent în mijlocul comunității din dorința de a ajuta acolo unde se poate. Așa s-a întâmplat și cu ocazia sărbătorii de Paște.

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
“Andreea, Daniel și Adrian, au cumpărat din banii lor trei iepurași și cu ajutorul colegilor de la Inspectoratul Județean, au strâns pentru fiecare dintre cei trei copii coșuri pline de dulciuri și mâncăruri tradiționale. Apoi au mers la fiecare dintre ei.
Lacrimile de bucurie ale copiilor au fost cel mai frumos cadou de Paște pentru cei trei tineri polițiști”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ