Polițiștii locali luați peste picior de soferul unui bolid de lux! Controale, amenzi și glume

0
104

Politistii locali au amendat in ultimele zile, sute de soferi care au parcat sau au stationat in locuri interzise. Actiunea oamenilor legii nu a fost lipsita de incidente. De pilda, soferul unui bolid de lux i-a apostrofat pe politistii locali in momentul in care acestia îi cereau socoteală pentru că a parcat intr-o zonă interzisă.
Polițiștii locali au desfășurat în ultimele două zile ample acțiuni care au vizat sancționarea șoferilor care nu respectă regulile de circulație referitoare la oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul interzis, pe raza municipiului Buzău.
Nu putine au fost cazurile in care soferii vinovați, au devenit recalcitranți sau au încercat să se sustragă de la locul faptei pentru a induce în eroare sau pentru a intimida agenții, atunci cînd le-a fost adus la cunoștință faptul că vor fi amendați. Este cazul patronului unui local din oraș, aflat la volanul unei masini de lux care a fost amendat pentru încălcarea regulilor de circulație. Deși a parcat neregulamentar acesta a declarat că nu se afla la volan.
În cele două zile au fost împărțite sute de sancțiuni.
Oamenii legii spun ca actiunile de acest tip vor continua si in perioada urmatoare.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ