PREFECTUL MERGE LA NEHOIU

0
71

Angajații fabricii de mobilă sunt disperați

Prefectul județului Buzău a anunțat că se va deplasa la fabrica de mobilă din orașul Nehoiu după ce a aflat despre protestele angajaților. Mai mulți lucători i-au solicitat prezența la societate, ca urmare a faptului că nu și-au mai primit salariile și tichetele de masă din luna aprilie.
Prefectul județului Buzău, Silviu Iordache a anunțat că se va deplasa la începutul săptămânii viitoare la fabrica de mobilă din Nehoiu, acolo unde mai mulți angajați au organizat proteste ca urmare a faptului că nu și-au mai primit drepturile bănești. Silviu Iordache a declarat că va evalua situația și va încerca, în măsura posibilităților, să ajute la ieșirea din impas a societății.
Mai mulți lucrători din cadrul firmei au solicitat prefectului de Buzău să vină la fața locului, având în vedere situația grea cu care se confruntă, lipsa banilor și posibilitatea de a rămâne fără locurile de muncă.
Peste 200 de angajați ai fabricii de mobilă din Nehoiu au organizat proteste, începând din luna mai, după ce nu și-au mai încasat salariile și bonurile de masă.
Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ