PREGĂTIRI INTENSE PENTRU MUTAREA ELEVILOR

0
84

Se fac pregătiri intense pentru mutarea elevilor de la Colegiul Mihai Eminescu la Liceul Costin Nenițescu. Mutarea dintr-o școală în alta se va face zilele acestea, când cei de la Colegiul Eminescu au decis să deruleze programul Săptămâna Altfel, astfel încât să nu fie pierdute orele de curs. În sălile de clasă încă se mai lucrează, dar conducerea școlii și-a propus ca de la începutul săptămânii viitoare cursurile să se desfășoare la Nenițescu.
Începând de săptămâna viitoare, elevii Colegiului “Mihai Eminescu” se vor muta, pentru următorii doi ani, la Liceul Tehnologic “Costin Nenițescu”. Deja lucrările sunt în toi, urmând ampla operațiune de mutare a mobilierului celor de la Colegiul “Mihai Eminescu” în sălile de curs. Mutarea dintr- o școală în alta se va face zilele acestea, când cei de la Colegiul Mihai Eminescu au decis să deruleze programul Săptămâna Altfel, astfel încât, din cauza operațiunii de mutare, să nu fie pierdute orele de curs. Dacă sălile de curs mai trebuie doar dotate, în cancelarie și în cabinetul directorului încă se mai lucrează.
Administrația locală a investit în lucrările de modernizare de la Liceul Costin Nenițescu peste 200 de mii de euro. Tâmplăria a fost schimbată, parchetul de asemenea, iar instalațiile electrice au fost refăcute. Mai mult decât atât, municipalitatea anunță că terenul de sport va fi asfaltat, iar sala de sport a unității de învățământ va căpăta o nouă față. Pe lângă toate acestea, curtea unității de învățământ a căpătat o nouă imagine, realizată chiar cu ajutorul elevilor.
Potrivit proiectului, reabilitarea clădirii Colegiului Mihai Eminescu din Buzău va dura doi ani. Valoarea investiţiei este de peste 5 milioane de euro, bani asiguraţi din fonduri guvernamentale.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ