PREGĂTIRI PENTRU DRĂGAICĂ

0
703

Mai sunt doar câteva săptâmâni până când Drăgaica își va deschide porțile. Anul trecut, târgul a fost rebrenduit, ceea ce a atras sute de mii de vizitatori, motiv pentru care, la Drăgaica din 2018 este așteptată o prezență și mai numeroasă. Comercianții se bat pentru un loc în târg, așa că autoritățile au instituit noi reguli menite să facă ordine în rândul afaceriștilor ce vin la evenimentul de la Buzău.
Târgul Drăgaica din acest an a devenit o provocare pentru organizatori. Proiectul aduce câteva noutăți față de cel din 2017 și se dorește a fi atât un eveniment comercial și cultural, dar și o afacere pentru Primaria Buzăului. În baza unei hotărâri a Consiluilui Local Municipal, votată de aleșii locali, comercianții vor trebui să plăteasca chirii mai mari față de anul trecut pentru un stand, iar dacă pentru o locație vor fi mai mulți doritori, se va proceda la organizarea unei licitații.
Primarul Constantin Toma este de părere că, anul acesta, numărul vizitatorilor va crește, mai ales că, la ediția din 2018, Festivalul ,,Benone Sinulescu” se va comasa cu evenimentele artististice care se vor desfășura în Drăgaică.
Pe scena Târgului Drăgaica din 2018 vor evolua nume cu rezonanță ale muzicii populare românești, dar și din Republica Moldova,Ucraina sau Serbia, iar iubitorii de rock și pop vor avea parte de spectacole dedicate.
Dragaica se va deschide în locația cunoscută, pe 9 iunie, la ora 17. Prețul unui bilet de intrare se va dubla față de ediția 2017, adică va costa 2 lei, dar elevii vor intra tot gratuit.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ