PREGĂTIRI PENTRU SEZONUL RECE LA SPITALUL JUDEŢEAN

0
30

Se fac noi amenajări la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în contextul epidemiologic actual şi al apropierii sezonului rece. În curtea unităţii sanitare au fost aduse alte module tip container şi a fost realizat un spaţiu acoperit pentru triajul pacienţilor.
În condiţiile în care situaţia epidemiologică la nivel naţional, dar şi la nivelul Buzăului, este tot mai îngrijorătoare, conducerea Spitalului Județean de Urgență a demarat o serie de lucrări de amenajare pentru pacienții și însoţitorii acestora. În curtea spitalului au fost instalate noi containere destinate persoanelor cu suspiciune de Covid 19, iar pentru triajul pacienţilor a fost amenajat un spaţiu adecvat anotimpului.
“Pe lângă cele 4 containere existente , s-au mai achiziționat 6 containere pentru pacienții suspecți de Covid-19. Două dintre acestea au sosit astăzi, urmând ca celelalte patru să fie aduse până vineri. Pentru un minimum de confort, aceste containere sunt dotate cu aparate de aer condiționat și grupuri sanitare. De asemenea, a fost amenajat un spațiu acoperit pentru triajul pacienților. În Ambulatoriul de Specialitate au fost montate două corturi pentru pacienții și aparținătorii care aşteaptă să intre la consultaţii”.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se află printre primele spitale din țară care au început aceste lucrări de amenajare, care vin în sprijinul atât al pacienţilor cât şi al aparţinătorilor. Aceste măsuri au fost luate, ca urmare a intrării în sezonul rece.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ