PREMIERĂ LA MUZEUL JUDEŢEAN

0
9

A fost introdus biletul digital ce permite accesul la toate secţiile din judeţ

Premieră națională la Muzeul Județean Buzău. Instituţia de cultură a introdus, biletul digital unic, un beneficiu care le oferă acces vizitatorilor la trei secţii ale muzeului, din judeţ.
Biletul digital unic a fost dezvoltat de echipa BookTes, cea care a implementat și sistemul de ticketing la Muzeul Județean Buzău și, ulterior, la peste 160 de muzee din România. Tehnologia biletului unic face posibilă cumpărarea unui bilet unic ce oferă acces la mai multe secții aparținând unui singur muzeu, la muzee diferite, dar și conectarea tuturor furnizorilor de activități turistice cu muzeele și alte instituții culturale din România. Astfel, cu un singur bilet achiziționat online, se poate vizita Muzeul Județean Buzău, dar și Muzeul Chihlimbarului Colți și Muzeul de Etnografie „Vergu Mănăilă”.
“Muzeul Județean Buzău oferă acest serviciu, nou pentru piața culturală românească, dorind să vină în întâmpinarea eforturilor de a facilita accesul turiștilor români și străini la serviciile culturale și muzeale ale Buzăului. În efortul autorităților județene de a transforma Buzăul într-o zonă turistică importantă, instituția noastră se află într-o permanentă identificare de soluții și idei inovative pentru a oferi experiențe muzeale, turistice și de divertisment cultural de calitate”, a transmis printr-un comunicat de presă, conducerea Muzeului Judeţean.
Biletul unic se poate achiziționa de pe site-ul Muzeului Județean Buzău cât și de pe platforma Booktes.com.Având în vedere că site-urile web sunt mereu accesibile, înseamnă că biletul poate fi achiziționat de oriunde și oricând se dorește, plata fiind făcută cu cardul, în moneda dorită. Validarea biletului, ce are o valabilitate de 60 de zile de la data achiziționării, se va face la intrarea în fiecare muzeu, prin scanarea codului QR de pe bilet.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ