PREMIU CONTESTAT

0
17

Liderii USR PLUS au reacţionat după ce brandul de oraş al Buzăului a ieşit câştigător

După anunțul triumfal al Primăriei cu privire la succesul obţinut la un prestigios eveniment internaţional, unde municipiul Buzău a învins Parisul la categoria “Brand de oraş”, reacţiile atât pozitive, cât şi negative, nu au întârziat să apară. Adversarii politici ai primarului Constantin Toma au analizat preformanţa şi au catalogat-o drept o farsă. Astfel, liderii USR PLUS de la Buzău au reacţionat imediat la anunţul făcut de conducerea Primăriei pe toate canalele media cu privire la faptul că oraşul a câştigat, în faţa Parisului, premiul pentru cel mai bun brand de oraș din Europa.

”Co-președintele USRPLUS Buzău, Mihai Răzvan Moraru, atrage atenția public asupra acestei noi farse a primarului Constantin Toma. Buzăul nu a fost nominalizat, ci s-a înscris, plătit, la această competiție. De asemenea asociația Transform Magazine are 2000 de urmăritori în toată lumea. Prestigioasă competiție, nu-i așa?”, a transmis USR PLUS Buzău, printr-un comunicat de presă.

La rândul sau, co-președintele Irinel Cîrstea, atrage atenția că înscrierile pentru a face parte din juriu se pot face pe site-ul publicației, printr-un simplu email. În final cei de la USR PLUS Buzău îi transmit un mesaj primarului municipiului Buzău.

”USRPLUS Buzău îi cere primarului Toma să înceteze definitiv aceste farse pe care le prezintă buzoienilor. Ar fi mult mai indicat dacă ar face ceva pentru ca tinerii să aibă un viitor în Buzău și să se întoarcă în oraș. Aici sunt lucruri mai importante de făcut decât să participăm la concursuri fantomă, doar de dragul imaginii”, se arată în comunicat.
Reamintim că miercuri seară, Municipiul Buzău a fost declarat câştigătorul premiului pentru cel mai bun brand de oraș în cadrul galei Transform Awards 2021 organizată la Londra. În finala organizată de către publicația “Transform magazine” s-a aflat Parisul, unul dintre cele mai frumoase orașe ale Franței şi ale Europei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ