PREZENŢĂ LA VOT MAI MARE, LA ŢARĂ

0
78

Prezenţa la vot a fost pe întreg parcursul procesului electoral, a fost una foarte bună, judeţul Buzău fiind printre cele fruntaşe la nivel naţional.O prezenţă peste medie s-a înregistrat în mediul rural, unde alegătorii au fost mai conştiincioşi.
Zi mare și pentru buzoienii din mediul rural. Cetăţenii au fost hotărâţi să-i aleagă pe cei care în următorii patru ani se vor afla în fruntea comunităţilor. De dimineaţă, devreme, au luat la pas ulițele spre secțiile de votare . Cu simț de răspundere, păstrând regulile impuse de autorități, sătenii comunei Costești au așteptat răbdători să le vină rândul la cabina de vot.
La Glodeanu Siliştea, actualul primar, ce candidează pentru un nou mandat vrea un trai mai bun pentru comunitatea din care face parte.
La bunăstarea cetăţenilor spune că se gândeşte şi primarul de la Stâlpu, care, la rândul său candidează pentru încă un mandat în fruntea administraţiei comunei.
În oraşul Pogoanele actualul primar a votat cu gândul la proiectele începute şi pe care le vrea finalizate.
Potrivit datelor oficiale, în judeţul Buzău, la ora 18 prezenţa la vot în era de aproximativ 43 la sută, ponderea cea mare a alegătorilor prezenţi la urne fiind în mediul rural.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ