Prietenie și daruri pentru copiii cu nevoi speciale

0
600

Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă a primit vizita ajutoarelor lui Moș Crăciun
Pentru unii dintre copii, cel mai frumos dar de Crăciun ar fi o familie, prieteni, lucruri de suflet care să le facă viața la fel de frumoasă asemeni celorlalți copii pe care îi văd de mână cu părinții prin parcuri, la locurile de joacă. Dar știu că dorința uneori nu li se poate îndeplini motiv pentru care o simplă minge sau câteva dulciuri le este de ajuns. Privesc în gol pe ferestre și se gândesc că se joacă în casa pe care o visează, apoi trec mai departe. Pentru toți acești copii și tineri cu nevoi speciale, sute de elevi din cadrul colegiilor Economic, Bogdan Petriceicu Hasdeu și ai școlilor gimnaziale Sf.Apostol Andrei și “Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” din Buzău s-au transformat în prieteni supereroi. Astfel, i-au ajutat pe copii să îi scrie scrisori lui Moș Crăciun.
Elevii s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun oferindu-le copiilor cu nevoi speciale cadourile pe care și le-au dorit, atât dulciuri cât și promisiunea unei prietenii.
La final cei 230 de copii din cadrul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă au asistat la un concert de colinde pus în scenă de ajutoarele lui Moș Crăciun.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ