PRIMA ZĂPADĂ, LA BUZĂU

0
138

Județul nostru s-a aflat sub avertizare de cod portocaliu și galben de vreme rea. În zona de munte, a nins abundent, în special în localitățile Gura Teghii și Bisoca. Localnicii au rămas fără curent electric, iar drumarii au intervenit cu utilaje și materiale antiderapante pe Drumul Național 10.

A nins abundent în nordul județului, noaptea trecută, unde meteorologii au instituit cod portocaliu de vremea rea. Au apărut deja și primele fotografii cu pesaje de iarnă din Bisoca sau în Gura Teghii. Însă pe lângă frumusețea naturii, ninsoarea și viscolul au creat și probleme. Peste 200 de gospodării au rămas fără energie electrică, iar drumarii deja s-au văzut nevoiți să acționeze pe Drumul național 10.

Pozele și filmările venite de la localnicii din Bisoca și din satele aflate la limita județului Buzău cu Covasna arată că iarnă s-a instalat serios în zona de munte a județului.

Și pe drumurile județene s-a intervenit, la orele dimineții, însă munca drumarilor a fost una ușoară având în vedere că vântul nu a bătut cu putere.

Odată cu avertizările venite de la meteorologi, și echipele de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență stau pregătite să intervină pentru salvarea oamenilor , dacă situația va impune.

(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ