PRIMA ZI DE MUNCĂ, PRIMUL CONTROL

0
138

A devenit deja o obișnuință ca toate informarile de la Ministerul Educatiei sa fie transmise catre Inspectoratul Scolar Judetean Buzau, prin fax și după orele de program. Daca in luna august, demiterea Florinei Stoian a venit, seara, la fel s-a intamplat si cu reincadrarea ei pe functia de inspector scolar general. Reprezentantii Ministerului Educatiei au trimis miercuri seara, după ora 19,00, ordinul prin care o reconfirma pe post pe Florina Stoian. Prima zi de munca a venit la pachet si cu un control. Mai exact, timp de o saptamana reprezentanti ai Ministerului Educatiei vor verifica activitatea desfăsurata de Inspectorat de la data de 1 martie, până în prezent.

Șefa invatamantului buzoian considera ca verificarea pe nepusa masa a activitatii Inspectoratului Școlar Judetean Buzau, de către Corpul de Control al Ministerului Educatiei este oarecum suspecta.

Șefa IȘJ Buzau spune că va fi si mai atenta la termenele ce i se impun de catre Ministerul Educatiei. Asta nu inseamna ca si pana acum nu s-au respectat, din contra, numai ca de acum inainte vor fi in garda. Cert este ca, persoana care nu a depus la termen raportul, ce i-a fost imputat Florinei Stoian de catre Ministrul Educatiei, Liviu Pop in ordinul de demitere, va fi sanctionata.

Florina Stoian a ocupat prin concurs postul de șef al ISJ Buzău din primăvara anului 2016 până pe data de 18 august când a fost suspendată din funcție printr-un ordin al ministrului Educatiei, Liviu Pop. Stoian a contestat în instanță acest ordin iar instanța a decis suspendarea cestuia până la clarificarea situației juridice. (Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ