PRIMARUL DE LA BECENI, BĂTUT MĂR

0
2899

Primarul comunei Beceni, Adrian Burlacu a ajuns miercuri seară la Spitalul Judeţean Buzău cu răni căpătate în urma unei agresiuni. El îl acuză pe fostul primar, Laurenţiu Constantin , în prezent viceprimar, şi pe un consilier al acestuia, că l-au atras înt-un local din localitate unde l-au sechestrat şi bătut.
Primarul liberal al comunei Beceni Adrian Burlacu, a ajuns la UPU Buzău plin de răni. El spune că a fost bătut de fostul primar PSD al comunei, Laurenţiu Constantin şi de un consilier. Victima a descris, a doua zi, de pe patul de spital, într-o relatare telefonică modul în care a decurs agresiunea.
Potrivit poliţiei, în jurul orei 20.00 s-a primit un apel la 112 din Beceni, din partea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care a declarat că a fost bătut de un un localnic de 51 de ani, în restaurantul acestuia din urmă.
La faţa locului a fost trimisă şi o ambulanţă, pentru a prelua victima agresiunii şi a o transporta la spital pentru evaluare. La spital a ajuns la scurt timp după ambulanță și Gabriel Avrămescu preşedintele PNL Buzău, însoţit de Viorel Dobre, secretarul general al PNL Buzău.
Cu o lună în urmă între familia liberalului Adrian Burlacu și cea a pesedistului Laurenţiu Constantin PSD a mai avut loc un conflict la Bisoca.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ