PRIMARUL DE LA GURA TEGHII, INSULTE PE FACEBOOK

0
73

Reacții dure din partea politicienilor
Primarul comunei Gura Teghii i-a apostrofat pe unii dintre locuitorii comunei după ce aceștia s-au plâns de lipsa apei, ca urmare a unei avarii. Prin intermediul unei postări pe Facebook edilul le-a transmis celor nemulțumiți să nu mai critice în necunoștință de cauză.
Gheorghe Micleru, primarul comunei Gura Teghii, și-a ieșit din fire după ce mai mulți localnici l-au criticat din pricina unei avarii care i-ar fi lăsat fără apă. Edilul i-a apostrofat, pe Facebook, pentru că nu s-au informat înainte și au comentat în necunoștință de cauză.
“Când eşti prost de mic, când eşti mare doar te distrezi. Așa mi s-a întâmplat și mie ieri, să văd proști mari. Cum să critici că nu ai apă, când ai fost informat că sunt probleme din cauza viiturii, că pe anumite porțiuni a fost ruptă și luată țeava?….
Chiar eu, primar fiind, am fost permanent acolo pentru rezolvarea acestei probleme. .Aviz proștilor care comentează în necunoștiță de cauză: stați în banca voastră!” le-a transmis printre altele, primarul de la Gura Teghii. Contactat telefonic, edilul a declarat că îi pare rău, iar vizate de postare au fost una, două persoane.
Președintele PMP Buzău, partidul din care face parte primarul de la Gura Teghii, spune că nu a văzut postarea, deși i-a oferit un Like, și prin urmare nu poate comenta.
Liderii politici buzoieni au declarat că indiferent de critici, persoanele publice trebuie să aibă o atitudine mai rezervată și au condamnat poziția primarului de la Gura Teghii.
Postarea a fost făcută duminică și a strâns sute de like-uri și vizualizări.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ