Primarul de la Lopătari : “A explodat coaliția”

0
60

La nivel local se cere stabilitate
Primarul comunei Lopătari consideră că actuala criză politică generată de PNL reprezintă un eșec al coaliției. Dacă nu există stabilitate atunci comunitățile și proiectele au de suferit.
Primarul USR-PLUS din comuna Lopătari consideră un eșec colaborarea cu PNL. Există o dezamăgire profundă în cadrul coaliției iar acest lucru a fost determinat de deciziile luate în guvernul condus de premierul Florin Cîțu. După ce a fost demis ministrul Justiției, PNL a trecut la schimbarea secretarilor de stat și a prefecților.
Instabilitatea politică ar avea efecte adverse asupra comunităților mici, este de părere primarul USR-PLUS. Administrațiile locale au nevoie de stabilitate pentru a accesa fonduri sau pentru a duce la bun sfârșit anumite proiecte pentru cetățeni.
Primarul comunei Lopătari speră ca la un moment dat lucrurile să se limpezească în coaliție. Deocamdată însă o împăcare între cele două partide nu prea se întrevede având în vedere demiterea prefecților și a secretarilor de stat USR-PLUS de către liberali.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ