Primarul, promite scoli la standarde inalte! Platforma Adservio, introdusa de anul viitor

1
366

Economia se dezvolta in paralel cu educatia, spune primarul, C-tn Toma in postarea video de saptamana aceasta de pe o retea de socializare. Edilul, vorbeste despre atragerea fondurilor europene si dotarea scolilor din oras astfel incat elevii buzoieni sa invete in unitati dotate corespunzator si aduse la standarde inalte. Pentru anul viitor, Toma spune ca vrea sa implementeze si o platforma educationala care va avea ca scop trasarea unei punti de lagatura intre profesori si parinti. Proiect care de altfel functioneaza deja cu succes in alte judete ale tarii.
Unul dintre proiectele despre care a vorbit in postarea de azi, primarul, C-tn Toma este cel legat de introducerea platformei Adservio in scolile buzoiene. Proiectul ar putea veni atat in sprijinul profesorilor cat ai al parintilor si elevilor. Platforma Adservio a fost studiata indeaproape de 18 profesori buzoieni care au fost luna trecuta intr-o vizita de lucru la Iasi.Cu alte cuvinte, prin intermediul platformei, este facilitata cooperarea profesorilor cu parintii si elevii. Astfel, profesorii pot primi direct pe tablete, temele elevilor, pot crea subiecte de discutie cu parintii si le pot dezbate. Municipalitatea isi doreste ca platforma sa fie introdusa in scolile buzoiene de anul viitor.
Toma a mai spun ca dupa ce a vizitat multe scoli din Buzau a ajuns la concluzia ca este nevoie de investitii serioase si ca economia se dezvolta in paralel cu educatia. Astfel, incepand de anul viitor isi doreste sa creasca performanta in unitattile de invataman din oras
Un rol important in viziunea primarului, C-tn Toma il vor avea si directorii unitatilor de invatamant care vor trebui sa faca proiect europene pentru a dezvolta scolile buzoiene si sa le aduca la standarde inalte. Un aport il va avea si Primaria municipiului, a mai declarat C-tn Toma.

Rep. Simona Potirniche

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ