Primăvara a venit cu mașina de Poliție

0
37

Mărțișoare și recomandări în trafic
Polițitii rutieri buzoieni au oferit femeilor care s-au aflat în trafic mărțișoare cu ocazia Zilei de 1 martie și un set util de recomandări astfel încât să evite accidentele de circulație. Gestul oamenilor legii a fost cu atât mai surprinzător cu cât o parte dintre reprezentantele sexului frumos au crezut că oprirea în trafic s-a datorat poate unor greșeli.
Ce se întâmplă de obicei când te oprește un polițist rutier? Iei amendă sau avertisment. De 1 Martie există însă o excepție. Dacă ești femeie atunci cel mai probabil oamenii legii te vor opri să îți ofere un mărțișor și o floare. Așa cum s-a și întâmplat de altfel. Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Buzău, au oferit mărţişoare și recomandări preventive, doamnelor și domnișoarelor participante la traficul rutier, ca simbol al venirii primăverii.
Gestul a fost întâmpinat cu bucurie, florile, dulciurile și mărțișoarele oferite de polițiști înseninându-le femeilor prima zi a primăverii.
Pe dreapta a fost oprit și un autobuz de transport persoane.
Polițiștii continuă activitățile preventive în trafic și recomandă conducătorilor auto atenție sporită pentru a nu deveni victime în cadrul unor accidente de circulație.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ