PRO ROMÂNIA, LANSAT ȘI LA BUZĂU

0
276

Fostul premier Victor Ponta, fondatorul Partidului Pro România, a venit, marți, la Buzău pentru a lansa organizaţia judeţeană a acestei formaţiuni politice. El a fost însoţit de fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin, de Nicu Bănicioiu și de Sorin Câmpeanu. Programul vizitei a inclus o întâlnire cu simpatizanţii din județul Buzău și s-a încheiat cu o conferință de presă.
Filiala Buzău a partidului Pro România, fondat de Victor Ponta, își anunţă constituirea şi linia politică pe care va merge, care va fi una locală, axată pe o opoziţie constructivă, nu pe dispute și teme ce țin de politica naţională. Organizaţia judeţeană buzoiană este girată de coordonatorii Marius Georgescu şi Felix Rache la filiala din Râmnicu Sărat. Marți, președintele partidului, Victor Ponta a făcut o vizită la Buzău, unde s-a întâlnit cu simpatizanții acestei formațiuni politice. Până acum, reprezentanții partidului au reușit să adune, la filiala Buzău, foști membri ai unei formațiuni politice, dar și persoane care au decis să facă primul pas spre politică și au ales Pro România.
Victor Ponta spune că orientarea politică a partidului este de centru-stânga, că membrii sunt social-democraţi cu vederi liberale în economie şi în zona drepturilor fundamentale ale omului. De la Buzău, Victor Ponta și-ar dori să adune de la PSD mai mulți membri pe care îi cunoaște de când era membru al acestui partid, iar vizita de marți de la Buzău, a inclus o întâlnire cu primarul Constantin Toma.
Victor Ponta a lansat oficial, la finele lunii mai 2018, Partidul Pro România, al cărui cofondator este, alături de Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu. Cu acea ocazie, Ponta a criticat PSD pe care l-a condus şi a spus că îşi doreşte să vadă în partidul său oameni care ştiu să vorbească limba engleză, dar şi limba română.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ