Probleme de personal la Urbis Serv

0
49

Disponibilizări la spații verzi primăvara și reangajări toamna
Mai mulți angajați ai URBIS Serv SRL Buzău din cadrul compartimetului “Spații verzi” au fost disponibilizați în primăvara acestui an, chiar atunci când de ajutorul lor depindeau mai multe lucrări. Acum în toiul lunii septembrie, Urbis angajează din nou oameni pentru întreținerea spațiilor verzi deși activitatea în acest sector se diminuează.
În primăvara acestui an mai mulți angajați care se ocupau de întreținerea spațiilor verzi au fost dați afară de Urbis Serv Buzău. Asta în condițiile în care lucrările din parcuri erau în toi. A trecut primăvara, a trecut și vara iar acum Urbis reangajează la “Spații verzi” deși activitatea în acest sezon și în persectiva sosirii iernii se reduce drastic.
Reprezentanții Urbis au precizat că societatea are nevoie de angajați iar activitatea de întreținere a spațiilor verzi continuă.
Reprezentanții primăriei au explicat faptul că disponibilizările au fost efectuate ca urmare a lipsei banilor iar în acest moment s-au găsit soluții financiare pentru reîncadrarea angajaților disponibilizați.
Urbis Serv va încadra personal și pentru serviciul de ecarisaj, au mai anunțat reprezentanții societății.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ