Probleme în coaliție la Buzău?

0
12

Gabriel Avrămescu despre Revelion: “Tichie de mărgăritar…”
Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău a criticat decizia administrației locale a municipiului care a cheltuit o importantă sumă de bani pentru organizarea Revelionului. “Tichie de mărgăritar îi lipsea Buzăului, că-n rest le are pe toate”, a subliniat liberalul. În replica, viceprimarul Oana Matache a declatat că suma a fost rezonabilă.

SURSA GABRIEL AVRĂMESCU FACEBOOK
“Tichie de mărgăritar îi lipsea Buzăului, că-n rest le are pe toate: impozite mărite, datorii la bănci, investiții zero, drumuri rupte… Cum este posibil ca din vistieria primăriei Buzău să zboare pur și simplu 150.000 euro, într-una dintre cele mai grele perioade economice de la Revoluție încoace pentru România și pentru întreaga lume. Concluzia: Pandemie avem. Datorii avem. Drumuri proaste avem. ZERO investiții avem. Revelion de 150.000 euro am avut!”
Reprezentanții Primăriei Buzău au răspuns că suma nu este atât de mare având în vedere că de petrecerea organizată în noaptea dintre ani s-au bucurat mii de buzoieni.
De Revelion pe platoul din centrul municipiului Buzău a avut loc un concert la care au participat mai mulții artiști precum Irina Rimes sau Raluka, Taraful de la Vărbilău și Proiectul Balkanik. Totodată, buzoienii au putut asculta muzica anilor ’90-2000, trecerea în noul an fiind marcată printr-un spectacol de artificii.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ