PROIECTE ÎNGREUNATE

0
46

Deficitul de personal precum și procedurile greoaie privind implementarea unor proiecte importante reprezintă o serioasă problemă pentru reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Buzău. Numai într-o lună, angajații instituției au primit peste 50 de dosare spre autorizare ce vizează proiecte pentru modernizări de drumuri, pentru sisteme de alimentare cu apă, pentru canalizări de apă uzată.

Criza de personal in instituțiile buzoiene se resimte tot mai mult cu fiecare lună. O resimt cel mai  mult angajații care au un volum de muncă mare și cu greu reușesc să facă față solicitărilor, mai ales că existe termene de perfectare a unor proiecte ce trebuie respectate. Acest lucru îl știu și reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Buzău care spun că au multe dosare ce vizează proiecte pentru modernizări de drumuri, pentru sisteme de alimentare cu apă sau pentru canalizări de apă uzată. Pentru a parcurge toate etapele este nevoie mai întâi de eliberarea unor autorizaţii. Acest lucru însă, cere timp, de care angajații instituției nu prea dispun.

Tocmai din acest motiv, conducerea Agenției pentru Protecția Mediului solicită Prefecturii Buzău să găsească o soluție pentru a mai ușura angajaților instituției amintite.

Conducerea APM Buzău a trimis în acest sens adrese reprezentanților  Ministerului de resort. Aceștia din urmă le-au răspuns că, deși înțeleg situația totuși, APM Buzău trebuie să elibereze dosarele în timp cât se poate de scurt, pentru ca proiectele respective să fie demarate.(Dana Sin)

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ