PSD A ÎNCEPUT CAMPANIA ELECTORALĂ

0
48

În prima zi de campanie electorală, Partidul Social Democrat şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile parlamentare, în cadrul unei conferinţe de presă. Întâlnirea social democraţilor cu reprezentanţii mass-media a avut loc în Sala Mare a Consiliului Judeţean, cu o participare redusă şi cu condiţii drastice de distanţare.
Partidul Social Democrat a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare de luna viitoare. Liderii şi candidaţii social democraţi de la Buzău au participat la o conferinţă de presă, organizată la Consiliul Judeţean, în condiţii stricte de securitate sanitară. Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, candidat pentru un nou mandat de deputat a vorbit despre echipa de candidaţi la Camera Deputaţilor şi la Senat.
Senatorul Lucian Romaşcanu, care deschide lista de candidaţi pentru Senat a adus în discuţie modul total atipic în care se va desfăşura campania electorală.
La conferinţa de presă de lansare a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie au fost prezenţi şi primarii municipiilor Buzău şi Râmnicu Sărat, Constantin Toma, respectiv Sorin Cârjan, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ