PSD “este deschis și la intrare și la ieșire”

0
9

Declarații controversate la conferința social-democraților
Partidul Social Democrat și-a ales garnitura de conducere a organizației municipale Buzău în cadrul adunării generale care a avut loc la Sala Mare a Consiliului Județean. Pentru funcția de președinte a fost propus și ulterior ales primarul Constantin Toma. În cadrul evenimentului edilul nu s-a sfiit să atace opoziția care i-ar fi adus nenumărate acuze.
În ultima perioadă, edilul municipiului Buzău a fost în centrul unor scandaluri politice, notoriu fiind cel legat de proiectul de reabilitare a străzilor Unirii, Transilvaniei și Industriilor susținut prin fonduri europene și pe parcursul căruia ar fi fost săvârșite acte de natură penală. Ulterior anchetatorii au clasat dosarul. O altă declarație controversată a venit din partea președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.
Președintele mini-parlamentului județean se află de multă vreme într-un conflict deschis cu primarul Constantin Toma iar declarația sa din cadrul conferinței poate fi privită ca o confirmare a faptului că indiferent ce se va întâmpla în partid Petre Emanoil Neagu va candida din nou pentru un mandat la Consiliu Județean. Constantin Toma l-a propus anterior pe Lucian Romașcanu drept candidat la șefia Consiliului Județean iar Petre Emanoil Neagu a susținut că indiferent dacă partidul îl va susține sau nu va candida din nou.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ