R. STAN A BĂTUT UN ARBITRU „CU PUMNII ŞI PICIOARELE”! SUSPENDARE DE UN AN PENTRU ANTRENORUL LPS ȘI FRF

0
1743

Romeo Stan, fiul fostului atacant al Gloriei, Costică Stan, și-a câștigat de câteva zile și epitetul de huligan. Antrenorul de la LPS și Centrul de Excelență al FRF este cuzat că a intrat pe teren în meciul de juniori dintre LPS și CSM Râmnicu Sărat, pentru a-l bate pe arbitrul partidei. Potrivit deciziei Comisiei de Disciplină şi a raportului de arbitraj, Stan l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe pe arbitrul partidei.
Romeo Stan a fost amendat cu 800 de lei și suspendat un an din activitatea fotbalistică. Interesant este că în ziua în care l-ar fi caftit pe arbitru, Stan era în stare de suspendare pentru trei etape pentru bruscarea unui alt arbitru. De această dată, acesta a făcut scandal din postura de jucător al formației din Săgeata, într-un meci din campionatul județean.
Romeo Stan a anunțat azi că va face recurs la decizia Comisiei de Disciplină. Stan şi-a angajat avocat și consideră că datele din raportul de arbitraj sunt eronate şi nu relevă realitatea de pe teren. Și conducerea Liceului Sportiv a anunțat că până la emiterea uneo hotârâri definitive nu-l va putea sancționa pe antrenor.

REP: ANDREI PIŢIGOI;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ