RĂMAȘI FĂRĂ CASĂ ÎN PRAG DE PAȘTE

0
64

FLĂCĂRILE LE-AU MISTUIT MUNCA DE-O VIAȚĂ
Roxana, o tânără mămică din Căldărăști își plânge durerea, cu un copil mic de zece luni în brațe. Drama ei a început după ce casa în care locuia a ars din temelie. Locuința era nouă , construită cu multă muncă , iar tânăra familie se bucura de zile frumoase . Totul pană pe 24 martie , cand s-a produs dezastrul. O butelie amplasată prea aproape de aragazul pe care se gătea a cauzat incendiul care le-a distrus munca de-o viață. Mămica de 23 de ani abia a scăpat de flăcări cu copilul în brațe. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă tot ce le-a mai rămas au fost doar hainele de pe ei. Strigătul de ajutor al mamicii pe o rețea de socializare a făcut ca situația lor să ajungă cunoscută. Oamenii s-au mobilzat și au ajutat tânăra familie, dar mai sunt multe de făcut…
Așa s-a terminat o zi în care Roxana ar fi trebuit să se bucure de băiețelul ei de numai zece luni, în căsuţa construită cu sudoare și multă muncă. În imagini se vede cum focul a ras totul. Tânăra povestește cu lacrimi în ochi cum și-a luat copilul în braţe și a sărit pe geam .
Pompierii au ajuns în scurt timp, dar intervenția a durat mai mult de două ore.
Scena pe care a trebuit să o vadă familia, după plecarea pompierilor, a fost una desprinsă, parcă, din filmele de groază. În picioare nu au mai rămas decât pereții negri de fum, fără geamuri și fără uși. O casă terminată în urmă cu trei ani, proaspăt mobilată, s-a făcut scrum în numai 30 de minute. Locuința arăta ca un loc părăsit unde jucăriile și hainele zăceau afumate .
La vederea dezastrului, Roxana a luat decizia de a-și spune povestea pe o rețea de socializare, unde a cerut ajutorul oamenilor. Iar acesta a venit. Sute de persoane s-au mobilizat, au donat bunuri, jucării pentru băieţel, mobilă și au pus bănuți în contul afișat pe pagina ei. Tânăra mămică le mulțumește acum, cu lacrimi în ochi tuturor oamenilor de bine.
Deasemenea, primăria oraşului Pogoanele a participat cu o sumă de bani.
Dacă și dumneavoastră vreți să sprijiniți familia, puteți face o faptă bună printr-o donație în contul afișat pe ecran. Mai ales acum în postul Sfintelor Sărbători de Paște. Pagubele sunt mari, iar tânăra familie are nevoie de ajutor în continuare. Momentan, ei locuiesc la o bunică, unde au găsit un adăpost, însă, până în iarnă căsuța lor trebuie terminată.

CONT
NUME: Muresanu Roxana Diana
IBAN: RO19CECEC00194638328111

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ