Răzvan, sursă de inspirație pentru tineri

0
8

Crescut în sistemul de protecție, a ajuns la Academia de Poliție
Poliţiştii buzoieni au pregătit o surpriză unuia dintre elevii proaspăt admişi la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. L-au felicitat pentru rezultatul concursului de admitere şi l-au încurajat în frumoasa provocare ce îl aşteaptă. Răzvan a primit din partea Inspectoratului Județean de Poliție Buzău tot ce are nevoie pentru a depăși cu ușurință stadiul de pregătire de la Băneasa.
Răzvan are o poveste care poate inspira pe orice tânăr care își dorește să urmeze cariera mult visată. Născut într-o familie cu mulți frați, a ajuns să crească și în sistemul de protecție socială din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului Buzău. Cu o voință ieșită din comun, s-a clasat pe primul loc din județ după examenul de admitere la Academia de Poliție și al patrulea pe țară.
De asemenea, luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, i-au oferit o emblemă, pe post de amuletă norocoasă, care să îl ghideze în drumul pe care a pornit, cu următoarea inscripţie: “Curaj – Lege – Onoare!”

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ