REABILITAREA COLEGIULUI EMINESCU, GATA ANUL ACESTA

0
144

Elevii nu vor reveni în clădire până când nu se va achiţiona mobilerul
Elevii şi profesorii Colegiului Naţional Mihai Eminescu vor reveni în clădirea proprie a liceului, aflată în prezent într-un amplu proces de reabilitare. Acest lucru nu se va întîmpla, însă prea curând, deşi lucrările au intrat într-un ritm normal. După ce constructorul va finaliza toate lucrările va fi nevoie de o altă investiţie substanţială pentru dotarea claselor cu mobilier.
Finalizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” a fost întârziată din cauza unor probleme apărute în toamna anului trecut. Viceprimarul Ionuţ Apostu a precizat la emisiunea “60 de minute” de la Tv Buzău care au fost obstacolele, însă a afirmat că, acum, lucrările de reabilitare au reintrat într-un ritm normal.
Chiar dacă veştile sunt bune şi în cursul acestui an lucrările ar putea fi finalizate, elevii nu vor reveni în bănci în clădirea liceului de pe strada Independenţei.
Viceprimarul Ionuţ Apostu a infirmat zvonurile potrivit cărora clădirea istorică a liceului ar urma să primescă o altă destinaţie
Proiectul este finanţat prin programul guvernamental PNDL, iar costurile se ridică la aproximativ 6 milioane de euro. Odată cu demararea procesului de reabilitare, activitatea Colegiului Mihai Eminescu a fost mutată în sediul fostului Liceu Costin Neniţescu de pe strada Transilvaniei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ