REDIRECŢIONARE LA VACCINAREA ANTI COVID

0
49

A doua etapă a campaniei de vaccinare anti-Covid, în cadrul căreia au fost programate persoanele de peste 65 de ani, cele cu afecțiuni cronice și angajații din domenii esenţiale, a început luni, în centrele special amenajate. În judeţ, sunt șapte centre, însă unul dintre cele patru câte au fost amenajate în municipiul Buzău a fost relocat.
Înainte de startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare, programată pentru luni dimineaţă, Prefectura a anunţat, modificarea locaţiei pentru unul dintre cele patru centre din municipiul Buzău.
Astfel, persoanele programate pentru vaccinare, la un centru medical au fost redirecționate către centrul de vaccinare de la Liceul Tehnologic Henri Coandă .

“Din cauza unor inadvertențe tehnice, centrul de vaccinare de la Medlife a fost relocat la Liceul Henri Coandă. În aceste condiții, Instituția Prefectului Județului Buzău a dispus să fie anunțate cu celeritate persoanele deja programate prin intermediul platformei online despre redirecționarea într-un alt centru”, a transmis Instituţia Prefectului.

Persoanele programate au fost contactate atât prin apel telefonic cât și prin sms, urmând să confirme primirea mesajului fie prin apel, fie prin mesaj scris. În ceea ce priveşte persoanele care au făcut parte din prima etapă a campaniei de vaccinare și urmează să fie programate pentru rapel, acestea primesc deja sms cu ziua și ora la care au fost programate pentru revenirea în centrele de vaccinare în vederea efectuării rapelului anti-Covid19.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ