REORGANIZARE ÎN COMISIILE CONSILIULUI LOCAL

0
66

Membrii noului Consiliu Local Municipal, rezultat în urma alegerilor de luna trecută, şi-au primit, odată cu mandatele şi locurile în comisiile de specialitate. Împărţite după domenii de activitate, comisiile au fost reorganizate, în premieră, după foarte mulţi ani.
Odată constituit, Consiliul Local Municipal a cunoscut a trecut, rapid, la o nouă configuraţie la nivelul comisiilor de specialitate. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma a anunţat că vechile comisii au fost schimbate şi a precizat care a fost motivul reorganizării.
Tot ca element de noutate, după alegerile locale şi constituirea actualului Consiliu Municipal, o femeie a fost numită în funcţia de viceprimar al municipiului Buzău. Oana Matache, o tânără din echipa de candidaţi a PSD a fost desemnată de primarul Toma să ocupe cel de-al doilea post de viceprimar. Tot primarul i-a delegat atribuţiile aferente funcţiei.
Administraţia municipiului are acum printre preocupări, domenii noi cum ar fi economia circulară, relațiile internaționale, activitățile sportive și agrement.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ