REPREZENTATIVA AJF BUZĂU, LA REGION’S CUP ÎN SLOVENIA

0
143

Selecţionata AJF Buzău şi-a început astăzi, la Davograd, în Slovenia, aventura la turneul preliminar de calificare în faza finală a Cupei Regiunilor – UEFA Region’s Cup, competiţie rezervată fotbalului amator din Europa. Câştigătoare, în premieră, a titlului de campioană naţională, după o victorie în finală în faţa reprezentativei AJF Prahova, echipa buzoiană va evolua în Slovenia într-o grupă cu Central Scoţia, Chabonama Georgia şi Maribor.
BETA
Selecționata AJF Buzău a devenit campioană națională după ce a reușit să câștige meciul disputat pe terenul Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia, cu reprezentanta AJF Prahova. În urma acestei victorii, echipa AJF Buzău reprezintă România la turneul intermediar al echipelor campioane la fotbal amator la nivel național, care are loc în Slovenia. Formația buzoiană este repartizată într-o grupă din care mai fac parte selecționata țării gazdă și câștigătoarele competiției din Scoția și Georgia.
Prima clasată se califică direct la turneul intermediar, alături de câştigătoarele celorlalte serii preliminare şi de cel mai bun loc 2, stabilit în urma unui clasament între ocupantele locului secund din seriile preliminare. Delegaţia buzoiană prezentă în Slovenia este condusă de preşedintele AJF Buzău, Adrian Petre.
Selecționata județeană a ajuns in Slovenia, duminică, iar luni jucătorii buzoieni au efectuat antrenamentul oficial, urmând să dispute primul meci în compania reprezentanței Scotiei ,,Central Scotland,” după care vor urma partidele cu Maribor, iar ultimul meci din grupă va fi împotriva georgienilor de la Chabonama.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ