Rețeaua drumurilor turistice, aproape gata

0
3

Investiții în căile rutiere neasfaltate
Conducerea Consiliului Județean Buzău a anunțat că pe majoritatea drumurilor care facilitează accesul către zonele turistice au fost efectuate lucrări de reabilitare. Cele mai importante au fost cele din zona stațiunii Sărata Monteoru. În următoarea perioadă vor debuta lucrări pe acele căi de acces care nu au fost asfaltate niciodată.
Drumurile către stațiunea Sărata Monteoru au fost reabilitate, a anunțat președintele Consiliului Județean Buzău. În zona respectivă, o parte dintre căile de acces au fost afectate de-a lungul vremii de alunecările de teren, în schimb la acest moment autoritățile dau asigurări că circulația spre stațiune este deschisă.
Un alt drum deosebit de important care facilitează legătura cu județul Vrancea a fost reabilitat. În plus, șeful legislativului județean a anunțat că vor urma să intre în lucru drumuri care nu au fost niciodată asflatate, în special cele din zonele de munte.
Președintele Petre Emanoil Neagu a subliniat că lucrările care vizează infrastructura de drumuri montană se desfășoară cu dificultate și sunt costisitoare având în vedere solul instabil și alunecările de tere,n antrenate în fiecare an de precipitații.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ