REVELION, LA RUDE, ÎN STRĂINĂTATE

0
85

Ca în fiecare an, buzoienii se pregătesc din timp să-și achiziționeze bilete pentru a petrece Noaptea dintre ani alături de familie, în diferite zone din țară și din străinătate. De această data însă, foarte mulți buzoieni care au rude în străinătate au ales să petreacă Revelionul la acestea.

Potrivit agenților de turism, este un fenomen care, în acest an, a luat amploare. Ei spun că este pentru prima dată când, mai ales de Revelion, buzoienii au decis să recurgă la o astfel de metodă.

Există și buzoieni care și-au ales să petreacă de Revelion în stațiunile de munte din țară, cele mai căutate fiind din zona Prahovei, a Brașovului și chiar a Bucovinei.

O categorie destul de restrânsă de buzoieni a ales desținațiile exotice. Orientul Apropiat sau cel Depărtat sunt doar câteva dintre locațiile unde unii dintre buzoieni vor petrece noaptea dintre ani.

Tot mai căutată a devenit și una dintre țările vecine – Bulgaria, aleasă mai ales pentru tarifele mult mai reduse față de cele din România dar și pentru serviciile de care beneficiază turiștii pe durata șederii lor.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ