Ruptură în PNL?

0
41

Pufu vrea Orban, Avrămescu merge cu Cîțu
Poziționare inedită a președintelui filialei municipale a PNL Buzău, Vlad Pufu, vizavi de alegerile care vor avea loc în cadrul partidului în luna septembrie. Senatorul buzoian îl va susține pe Ludovic Orban pentru funcția de președinte în situația în care liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu a anunțat că îl va sprijinii pe Florin Cîțu, actualul premier al României.
Diferențe de opinii în PNL Buzău. Senatorul liberal Vlad Pufu a anunțat pe Facebook faptul că îl va susține pe Ludovic Orban în competiția pentru fotoliul de lider al PNL.

“Prin consecvență m-am respectat pe mine, am respectat echipa din care am făcut parte și, mai ales, adversarul. Am semnat Moțiunea președintelui Ludovic Orban convins fiind că există mai mult ca oricând nevoie de experiență și dialog în viața politică românească. De multe ori continuitate înseamnă liniștea de care avem nevoie pentru a așeza o construcție solidă în timp”, a scris pe Facebook președintele organizației municipale a PNL Buzău.
Alegerea lui Vlad Pufu vine în contrast cu cea făcută de președintele organizației județene, Gabriel Avrămescu. Deputatul buzoian anunța la finalul lunii iulie, tot pe platforma de socializare că va susține moțiunea lui Florin Cîțu:

“Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred…pentru că mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare. Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni….”.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ