S-A ÎNFIINȚAT POLIȚIA MEDIULUI!

9
6850

La Buzau s-a infiintat Politia mediului, din care fac parte echipe de la Politia Locala si de la societatea de salubritate din Buzau. Astazi, in prima zi de functionare au fost aplicate deja si primele amenzi.

Platformele de gunoi vandalizate, ambalajele și pet-urile aruncate pe jos, dar și covoarele de semințe ar putea deveni istorie la Buzău. Poliția Locală și firma de salubritate din oraș au pus bazele unui serviciu de protecție a mediului intitulat Poliția Mediului. Lucrătorii acestui serviciu au misiunea de a patrula prin oraș și a-i amenda drastic pe cei care aruncă ilegal gunoaie și deșeuri.
Primele sancțiuni aplicate de Poliția mediului au fost dictate azi . La o platformă de gunoi din zona marilor centre comerciale mai multe persoane au fost surprinse în timp ce sustrăgeau pet-uri și aruncau gunoi menajer pe jos. Pînă la scandal și amenzi a fost doar un pas.
Poliția Mediului npoate fi contactată la orice oră la celași număr cu al Poliției Locale: 0238/955.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII

  1. Veniti si pe strada Tiglari sa vedeti cate deseuri sunt in fata caselor si la capatul strazii este un morman de gunoaie .au fost facute multe sesizari la primarie dar degeaba????

  2. O problemă de ani de zile, cu aerul poluat, de la deșeurile textile, pe strada Transilvaniei, între Sebi Gaz și Spălătoria Auto, dimineața și seara, nu putem respira, din cauza fumului în urma arderii în sobe, pentru a se încălzi! Cei de la primărie, au zis că este o problemă socială…Au trecut peste 20 de ani și nu s-a schimbat nimic! Oare Poliția Mediului, nu poate stopa firmele de confecții îmbrăcăminte, să nu le mai dea voie să distribuie celor care folosesc aceste deșeuri, pe post de combustibil ?

  3. Pe cei care folosesc chimicale periculoase in productie ii pedepsiti?
    Exemple: martelli europe- care polueaza tone de apa sau casa de vinuri vernesti care foloseste dioxid de sulf si este manipulat de toti analfabetii fara autorizatii

  4. Pe str.Aurel Vlaicu o mare iubitoare de animale care locuieste la nr 57, are 3 caini in curte pe care ai lasa liberi pe strada in fiecare zi ca sa-si faca nevoile pe unde le vine ca sa nu-i faca mizerie in curte ,plus ca iese cu oalele de mancare pe spatiul verde hranind toti cainii de pe strada.Ne-am saturat de mizeria care o face aceasta femeie ! Nu exista nici o lege pt dansa?

LĂSAȚI UN MESAJ