S-a rupt prietenia între Toma-Simion

0
23

“Presiune pe PSD-ul local”
Relația dintre primarul Constantin Toma și președintele Alianței pentru Unirea Românilor pare să sufere după ultimele evenimente. Edilul municipiului Buzău a condamnat gestul liderului AUR de a pătrunde în clădirea Primăriei Timișoara și a refuzat o întâlnire cu George Simion în Piața Dacia din centrul orașului. Pe de altă parte, va exista o presiune asupra PSD, a anunțat președintele AUR.
Prieteni la cataramă, George Simion, președintele AUR și primarul Constantin Toma par că nu se mai înțeleg. Cu ocazia vizitei sale la Buzău, liderul Alianței pentru Unirea Românilor a declarat că va pune presiune pe social-democrați.
George Simion nu a făcut un secret din faptul că este dezamăgit de atitudinea primarului Constantin Toma, cel care a semnat o scrisoare alături de alți edili din țară prin care a condamnat acțiunea AUR de la Timișoara.

SURSA Asociația Municipiilor din România
“Asociaţia Municipiilor din România a luat act cu îngrijorare de incidentele petrecute…la Primăria Municipiului Timişoara, când mai mulţi membri şi simpatizanţi AUR au pătruns cu forţa în sediul instituţiei.
Condamnăm cu fermitate orice acţiune destabilizatoare care aduce atingere ordinii şi statului de drept!”
George Simion și-a lansat candidatura independentă pentru alegerile europarlamentare la Buzău în prezența primarului Constantin Toma.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ