S-AU AFIŞAT REZULTATELE LA TITULARIZARE

0
206

Candidaţii la un post de titular în învăţământ au aflat astăzi rezultatele examenului pe care l-au susţinut săptămâna trecută. Contestaţiile se depun la sediiul Inspectului Şcolar Judeţean astăzi, până mâine, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează pe 24 iulie.
Emoţiile au trecut pentru profesorii care au susţinut, în urmă cu o săptămână proba scrisă a examenului de titulatizare în învăţământ. Peste 400 de candidaţi s-au înscris la concurs, însă unii au renunţat să susţină proba scrisă, iar alţii s-au retras în timpul examenului. Astăzi, s-au afişat rezultatele examenului.
Cele mai multe posturi sunt în mediul rural, potrivit Inspectoratului Şcolar, iar cei mai mulţi candidaţi, în jur de 200, s-au înscris pentru a ocupa catedrele vacante de Limba română, pe perioadă nedeterminată. Rezultatele finale se afişează în data de 24 iulie. Pentru titularizare, candidaţii au trebuit să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică sau inspecţia la clasă în profilul postului. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ