S-A RĂSTURNAT CU CĂRUŢA

0
31

Un grav evenimentul rutier s-a produs joi, pe un drum comunal, pe raza localității Homești. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, un bărbat de 80 de ani, în timp ce se deplasa cu un atelaj pe DC 114, pe raza localității Homeşti, la intersectarea cu un drum lateral, pe fondul neatenţiei în manevrarea atelajului, a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat şi a fost prins sub încărcatura de materiale feroase. În urma evenimentului a rezultat rănirea căruțașului, care a fost transportat la spital. A fost întocmit dosar penal în cauză, iar politistii continuă cercetările.

TURNEU DE ŞAH INTERACTIV

Primăria municipiului Buzău, prin secţia de șah a SCM Gloria, în colaborare cu Palatul Copiilor Buzău lansează vineri, 2 februarie, la ora 12:00, la Colegiul Național „B.P.Hasdeu”, proiectul „Şahul călător”, un turneu interactiv cu piese de şah-gigant destinat încurajării sportului minţii. Prima ediţie a turneului de şah se va încheia pe data de 1 decembrie 2018, cu ocazia Centenarului  Marii Unirii, atunci când vor fi premiaţi primii 100 de şahişti-elevi din municipiul Buzău.

ELECTROZI COFISCAŢI

Poliţiştii buzoieni au confiscat peste 82.000 kilograme de electrozi de sudură, în urma a 30 de percheziții efectuate ieri în mai multe judeţe şi în Bucureşti într-un dosar de contrafacere de produse. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la aproximativ 1.000.000 de lei. Trei  persoane, cu vârste cuprinse între 49 și 54 de ani, bănuite în cauză, au fost conduse la audieri. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ