SALA SPORTURILOR, ÎN PARAGINĂ! Unul din cele mai vehi stabilimente sportive a ajuns ruină

0
250

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” se află de ceva vreme într-o continuă stare de degradare. Stabilimentul sportiv care găzduita în urmă cu 2-3 ani evenimente sportive internationale, astăzi se află la doi pasi de a deveni o ruină. Peretii exteriori ai sălii au fost vandalizati, la fel si toaletele din afara constructiei, iar învelisul termic a trecut prin mai multe tentative de incendiere.
Din cauza puştilor teribilişti, cel mai mare complex sportiv din judeţul Buzău arată tot mai rău pe zi ce trece. Tinerii care îşi fac veacul în apropierea Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” au stricat pereţii exteriori ai construcţiei, au vandalizat toaletele, iar învelişul termic al sălii a trecut prin mai multe tentative de incediere.
Cu doar un singur paznic cu normă de lucru întreagă, reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentur Tineret şi Sport Buzău caută soluţii pentru a îi oferi o faţă decentă celei mai vechi arene acoperite din judeţ.O soluţie ar putea veni de la Primăria Buzău, care ar putea extinde aria de acoperire a echipajelor poliţiei locale, instituţie care se află în subordinea acesteia.
Scările de evacuare ale sălii buzoiene, aflate la mare înălţime faţă de sol reprezintă un pericol pentru puştii din oraş, care obisnuiesc să le escaladeze cu bicicletele
Conducătorii instituţiei buzoiene au făcut deja primele demersuri, urmând ca în perioada imediat următoare să fie montante patru camere de supraveghere video în spatele arenei din Buzău.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ