SÂNGE DE MOTOCICLIST PENTRU BOLNAVII DIN SPITALE

0
38

Gest nobil făcut de un grup de motociliști. Așa cum au promis, iubitorii de motoare au venit, din nou, la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge. Motivați de ideea că dau o șansă la viață bolnavilor din spitale, motociliștii vor să facă un obicei din a dona sânge. În plus, cu tichetele primite vor fi cumpărate cadouri pentru copiii nevoiași.
Pasiunea îi unește să facă fapte bune. Vorbim de mai mulți motociliști din Buzău care au făcut un obicei din a dona sânge. Dacă prima dată au venit să doneze în urma unui apel făcut de părinții unei fetițe bolnave, acum donațiile lor vor merge către mai mulți bolnavi din spitale. Pasionații de motoare spun că vor să facă un obicei din a dona sânge, iar motivația lor vine prin faptul că știu că acest gest poate salva vieți.
Acțiunea motociliștilor a venit ca o mană cerească pentru Centrul de Trnasfuzii din Buzău, în condițiile în care numărul donatorilor scade la o lună la alta, în timp ce nevoia de sânge este din ce în ce mai crescută.
Gesturile nobile făcute de motocicliști nu se vor opri aici. Tichetele pe care le-au primit pentru donația de sânge vor fi folosite pentru a cumpăra alimente pentru copiii nevoiași.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ