SANITAS amenință cu proteste împotriva Green-Pass

0
11

Sistemul medical va intra în colaps
Vaccinarea obligatorie a personalului medical va conduce la intrarea sistemului sanitar în colaps, atrag atenția sindicatele. Imunizarea este benefică dar nu trebuie să fie obligatorie sunt de părere polițiștii, o altă categorie de salariați vizați de pașaportul de vaccinare.
În curând personalul sanitar ar putea fi obligat să se vaccineze împotriva COVID-19. În caz contrar, angajații ar putea fi sancționați. Reprezentanții SANITAS consideră că luarea unor măsuri împotriva voinței salariaților ar putea conduce la intrarea în colaps a întreg sistemului sanitar.
O altă categorie vizată de certificatul verde este cea a polițiștilor. Sindicatele sunt de părere că vaccinarea este benefică dar nu trebuie impusă.
În acest moment vaccinarea împotriva COVID nu este obligatorie în schimb din ce în ce mai multe voci vorbesc despre introducerea certificatului verde, respectiv vaccinarea obligatorie a unor categorii de personal începând cu cel medical alături de cel din sistemul de apărare și ordine publică.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ