ȘANSĂ PENTRU ABSOLVENȚI

0
82

Tinerii care abia au absolvit liceul sau facultatea au o șansă să-și găsească o slujbă. Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă organizează o bursă generală, unde se anunță o ofertă destul de generoasă venită din partea angajatorilor. În plus, sunt scoase la bătaie și posturi dedicate tinerilor cu studii superioare.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează vineri, pe 19 octombrie ,,Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți- promoția 2018″, la Colegiului Agricol din municipiul Buzău. Aceasta este o bursă dedicată absolvenților de învățământ mediu și superior, promoția 2018 și se va desfășura în toate punctele de lucru ale AJOFM , respectiv în Buzău, Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Pogoanele și Nehoiu.
La acest moment, oferta venită de la firme cuprinde peste 700 de locuri de muncă vacante în întreg județul. Numai la Buzău, 45 de angajatori pun la bătaie peste 600 de locuri vacante în toate domeniile de activitate. În plus, sunt disponibile și câteva locuri pentru absolvenții de studii superioare.
Oferta angajatorilor ar putea crește până la data organizării Bursei. La această bursă pot participa atât absolvenții promoției 2018 aflați în evidența AJOFM Buzău, precum și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ