ȘANSE DE ANGAJARE

0
58

Șanse de angajare pentru cei peste 400 de foști salariați ai producătorului de sârmă Ductil Steel. O companie japoneză, cu sediul în judeţul Prahova, din domeniul industriei auto, este dispusă săîi încadreze şi mai mult, să le ofere specializare la locul de muncă.
Societatea Ductil Steel, una din cele mai mari producătoare de sârmă și derivate de sârmă, din țară, era deja în insolvență, însă odată cu debutul pandemiei, situația s-a agravat. După ce au stat în șomaj tehnic, cei mai mulţi dintre angajații fabricii au primit, în urmă cu aproximativ o lună, vestea că nu mai au un loc de muncă. Cu ajutorul specialiștilor de la Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cei 450 de buzoieni care și-au pierdut locul de muncă, în prag de sărbători, au șansa să lucreze la o companie, care are sediul în Prahova.
Marele avantaj al acestor persoane este faptul că mulți dintre ei au meserii unice și foarte căutate.Tot ce trebuie să accepte, este naveta între Buzău și Prahova.
Compania japoneză, din domeniul industriei auto, produce cablaje, conectoare şi terminale pentru mai multe mărci de autoturisme.

Iuliana Sîrbessc/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ