ȘANTIERE PE MAI MULTE STRĂZI DIN ORAȘ

0
52

După finalizarea lucrărilor de pe Calea Eroilor, muncitorii de la Urbis Serv au demarat asfaltări pe mai multe străzi din municipiu. Acestea erau deja pe o listă pusă la punct de autorități, numai că lucrările au fost întârziate câteva săptămâni. Acum, șantierele sunt deschise pe mai multe artere din municipiul astfel încât, până la finalul anului, numărul total al străzilor asfaltate să ajungă la 100.
Nici nu s-au odihnit bine după lucrările de pe Calea Eroilor, că drumarii au și trecut din nou la treabă. Ei au de terminat 7 străzi de pământ, pe care le-au pregatit încă din iarnă şi urmează să le asfalteze. Lucrările au început deja şi, în curând, cele 7 străduţe vor primi primul covor asfaltic din existenţa lor. Se lucrează pe arterele secundare din zona străzii Viilor. Șantierele sunt deschise și pe cele 43 de străzi care nu au fost asfaltate niciodată, lucrări ce sunt executate de o firmă din Capitală.
Cea mai importantă arteră care va fi reabilitată anul acesta este Aleea Sporturilor. Aici vor fi executate, în curând, lucrările de pregătire pentru turnarea asfaltului, chiar dacă sunt unele probleme generate de schimbarea canalizării. Inițial se dorea o reabilitare din temelii a acestei alei, însă deocamdată se va înlocui doar covorul asfaltic, urmând ca după înlocuirea rețelei de canalizare să fie demarate lucrări de anvergură.
Pe Aleea Sporturilor, măsurătorile au fost făcute deja şi, după ce vor fi terminate câteva lucrări de traversare a carosabilului a unor conducte de gaze, săptămâna viitoare va începe frezarea vechiului strat de asfalt. Buzoienii al căror traseu obişnuit este pe Aleea Sporturilor sunt rugaţi să îşi aleagă rute alternative.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ